شهادت مضلومانه امام علی (ع) تسلیت...

- ۰ نظر
- ۰۸ مرداد ۹۲ ، ۱۶:۳۷
کاهش خطرات مساوی است با آرامش درزندگی.
مسمـومیتـها و نحوه برخورد با آنها
سـم
به
ماده ای گفته می شود که پس از ورود مقادیر نسبتا کمی از آن به بدن ، باعث
اختلال در عملکرد طبیعی بدن شده یا باعث تخریب بافتهای بدن و مرگ میگردد .
مارگزیدگی : |
درحالی که محققان نسبت به خطر افزایش وزن و دور کمر در اثر مصرف بیش از حد مواد غذایی چرب هشدار می دهند، مقادیر بالای قند در موادی مانند غلات و ماست می توانند در دراز مدت باعث بروز بیماری های مختلف شوند.
مواد غذایی که دارای مقادیر زیاد قند تصفیه شده هستند، خطر دیابت را افزایش داده و روند پیری را تسهیل میکنند و با کاهش سطح انرژی بدن، منجر به بروز چاقی فرد میشوند.
تأثیرات مضر قند بر هورمون های بدن را می توان در افزایش چشمگیر تعداد افراد چاق، بیماران دیابتی، مبتلایان به سندرم متابولیک و بیماران قلبی- عروقی مشاهده کرد.
کارشناسان میزان وابستگی افراد به قند را مانند وابستگی یک فرد معتاد به مواد مخدر تشبیه کرده و اثرات اعتیادآوری مصرف شکر را بیش از هروئین و کوکائین توصیف می کنند.